Тъмно-синя/сива форма Тъмно-синя/сива форма Тъмно-синя/сива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
СПЕЧЕЛИ КУЛТОВА ТЕНИСКА
Можеш да спечелиш култовата тениска на Верижна ре(д)акция с надпис:
 
Потта изсъхва, кръвта се съсирва,
костите зарастват.  Радостта остава!

За да се включиш в играта, е необходимо да познаеш
курса на долара на 15 април 2020 година!
 
Гръб   Лице

 
ГРЪБ  ЛИЦЕ


 
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 

Наградите в играта са 20 тениски. Те ще бъдат спечелени от най-много 20 участника, които (1) ни пишат по мейла или (2) коментират не по-късно от 15 януари 2020 година под поста от 04 януари 2020 година на фен страницата на предаването и познаят курса.

Коментарите може да са повече от един, но ако има число в повече от един от тях, участникът се дисквалифицира; ако обаче изтриеш предишния си коментар и направиш нов, с друго число, преди изтичане на крайния срок, това е окей. Освен курса, на който залагаш, можеш да напишеш също така размера тениска, която искаш да получиш и ние ще се опитаме да се съобразим при възможност с твоето желание. (Шест от тениските са XL, седем са L, четири са M, а останалите три – S.)

Счита се, че си познал курса, ако когато на официалния сайт на Българска народна банка (БНБ) се появи надпис "Валутни курсове за 15.04.2020", даденото там число съвпада с написаното от тебе с точност два знака след десетичната запетая. Например, ако там пише 1.60726, вярното ще е 1.61 (а не 1.60). Непоследвана от различни от нула цифри петица се закръглява към четно, т.е. 1.725 е 1.72, докато 1.555 е 1.56. Ако случайно си написал число, което е с повече от два знака след десетичната запетая, първо това число се закръглява към два знака след десетичната запетая по правилата на предходното изречение и чак след това се сравнява с числото от "Валутни курсове за 15.04.2020". Ако по някаква причина БНБ не публикува курс за тази дата, взема се курса за следващата дата, на която го направи.

Всеки може да участва най-много с един валиден профил във Фейсбук, в който очакваме да има снимки на участника; ако има два или повече профила, които – по преценка на предаването, на база снимките в профила – са регистрирани от едно и също лице, всички те се считат за невалидни, освен ако единият е много години по-стар от другия и по наша преценка е очевидно кой е истинският и кой не е. По наша преценка, награда може да се даде и на профил без снимки, ако той е единственият участвал с тези име и фамилия. Две от трите ти имена задължително трябва да са посочените в имейла, съответно във Фейсбук профила или пък в коментара ти под поста; например ако профилът ти се казва Pro Trader, можеш да напишеш като коментар "1,67 – Петър Петров, нося тениска XL". В таблицата можеш да видиш приблизителните размери в сантиметри за всеки размер тениска; ако някой доставчик ни изпрати надпис "M" върху тениска, която въз основа на таблицата ние определяме като "L" и ти си поръчал "L", може да ти изпратим този "M" и ти ще знаеш, че получаваш тениска, максимално близка до тази, която си поръчал, макар и с друго обозначение на размера.

Снимките са илюстративни и си запазваме правото да правим всякакви промени по дизайна до момента на изпращане на наградите, включително правото част от тениските да бъдат с малко по-различен дизайн от останалите.

Ако има повече познали участници, отколкото награди, наградите ще бъдат разпределени на томболен принцип между всички изпълнили правилата на играта участници. Резултатите ще бъдат публикувани на тази страница не по-късно от 20 април 2020 година и ще останат върху нея най-малко до края на май 2020 година. Ако се стигне до томбола, в нея ще бъдат изтеглени и резерви, в случай че някой от спечелилите пропусне да получи наградата си в определения за това срок.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите на нашата електронна поща (а не във Фейсбук, независимо дали чрез лично съобщение или по друг начин) в срок от 10 дни, считано от датата на обявяване на победителите, с което да посочи данни за доставка – трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Данните няма да бъдат запазвани повече от един работен ден и няма да бъдат обработвани по никакъв начин, освен предоставянето им на куриерска фирма.

Наградите ще бъдат доставени с куриер за сметка на организатора до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия. Ако участникът не бъде открит два пъти на посочените от него координати или се окаже, че не отговаря на някое от условията на играта, например несъвпадение на имената, той губи правото си да получи наградата.
 

Последна актуализация на текста над
този маркер:    04 януари 2020 г.
ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ

РазмерШирочина
(в кръста)
Дължина
S44 cm57 cm
M48 cm62 cm
L52 cm68 cm
XL56 cm73 cm