Карта студио 1 на сив фон Светлосива форма Светлосива форма Футър първи типСВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


Ако имате идея за общественозначим репортаж, особено такъв, който е останал встрани от фокуса на повечето медии, ще се радваме да ни сигнализирате. Ако просто имате въпрос, на който бихте искали да ви отговорим, също не се колебайте да се свържете с нас, като ни напишете имейл или се обадите на посочения телефон за връзка.

Вижте също така механизма за подаване на сигнали за корупция.Напишете ни мейлverizhna@gmail.com
вертикална сива черта
Обадете ни се по телефона+359 87 780 6735
вертикална сива черта
Елате в Студио 1ул. "Кърниградска" № 6
1000  София ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ГОСТИ


Поради стремежа ни винаги да дискутираме актуални теми, ще се радваме, ако отговорите на поканата за интервю в рамките на един ден от момента, в който е направена. В случаите, когато нямаме обратна връзка след изтичане на 48 часа от поканата, обикновено се налага да направим други планове и молим за Вашето разбиране.

Самото интервю се провежда до пет дена от момента, в който темата е станала актуална.

Стараем се снимките да бъдат в удобно за госта време. Това включва работни и неработни дни, като сме гъвкави и по отношение на началния час. Моля да имате предвид обаче, че поради необходимостта от подготовка на студиото и ангажиране на трети лица (например оператори) в процеса на снимките, веднъж договорен началният час обикновено трудно може – а понякога и не може – да бъде променен.

Картата показва наше студио на ул. "Кърниградска" № 6 в София, където снимаме повечето предавания. В допълнение към това "зимно" студио обаче, при хубаво време имаме техника да правим предавания на открито, което започнахме да правим по-интензивно от лятото на 2018 година.