Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ПРЕДАВАНЕТО
  
Във "Верижна ре(д)акция" коментираме по разбираем начин и от логична гледна точка случващото се в икономиката и правото, включително въпросите на опазване на околната среда. Избягваме политическите коментари винаги, когато е възможно. Видеоканалът е базиран на три поредици:
 
    
   В рубриката "Интервю" разговаряме с гост по икономически или правен въпрос, който е бил в центъра на общественото внимание през последната седмица.
 
    
   В рубриката ни "Новини" правим коментар на водеща икономическа новина от последната седмица. От 2017 г. рядко се случва да коментираме повече от една новина в едно видео.
 
    
   Рубриката "Комедия" обаче рядко е фокусирана върху последната седмица. Там може да видите неща, които ще ви забавляват и след месеци. Разбира се, котировки на валути и други подобни числа винаги се отнасят до последната седмица, освен ако за дадени статистически данни не е посочено друго.
ЕКИПЪТЕкипът ни се състои от хора, които са обединени от мисълта, че истината е над всичко и трябва да се казва ясно. През годините някои са се присъединявали, други са си отивали. Можете да видите част от нас (подредени по азбучен ред) на тази страница. Много от останалите ще срещнете като гледате видеата ни. Разбира се, успехът на предаването щеше да бъде немислим без талантливите ни колеги, които помагат зад кадър.


Богдан Николов малка снимка на Богдан
БОГДАН


Богдан създаде нашия видеоканал и работи за развитието му през всичките години на съществуването му. Водещ е на повечето предавания.
     
Владимир Чешмеджиев малка снимка на Владимир
ВЛАДИМИР


Владимир e нашият репортер, който не само отразява събитията, но и задава правилните въпроси, вниквайки в дълбочината на отразяваните проблеми.

 
Ивета Стоянова малка снимка на Ивета Стоянова
ИВЕТА


Ивета се присъедини към предаването през 2022 г. като Даница Пенчева, домоуправител на блок.
     
Мартин Тасков малка снимка на Мартин
МАРТИН


Мартин играе прагматичния леяр Стойчо от село Застойно, който върти различни дребни бизнеси.

 
Христомира Славкова малка снимка на Христомира
ХРИСТОМИРА


Христомира играе психоложката д-р Карабеязова, която изучава с огромен интерес народопсихологията ни.
     
Стефани Лютакова малка снимка на Стефани
СТЕФАНИ


Стефани се присъедини към нашия екип през 2020 г. с ролята на полковник Фелиша Лашо.

 
Цветомир Цветанов малка снимка на Цветомир
ЦВЕТОМИР


Цветомир се присъедини към нашия екип през 2018 година със страхотното изпълнение на ролята на д-р Кешпийски.
     
Цвятко Ценов
ЦВЯТКО


Цвятко играе най-голям брой и най-разнообразни персонажи в нашите комедии. Уникална е дарбата му да се превъплъщава реалистично във всеки от тях.
КАК ЗАПОЧНА И СЕ РАЗВИ ВСИЧКО


хронология
ИДЕЯТА

Цялата идея за "Верижна ре(д)акция" започна с един бас на маса, в който Богдан се обзаложи, че следващата седмица ще донесе като новина някаква канска икономическа глупост, без да се знае предварително в коя област.
хронология
ПЪРВОТО ПРЕДАВАНЕ

Снимките бяха на 24 януари 2015 година и постпродукция реално нямаше. Просто качихме видеото в мрежата.
хронология
ТРИТЕ РУБРИКИ

През лятото на 2016 година направихме първата комедия. Така вече ясно се оформиха категориите "Новини", "Интервю" и "Комедия". Планираме стартирането на четвърта рубрика от 2020 година.
хронология
ЛЯТНОТО СТУДИО

През 2018 година започнахме да мислим по лятното студио, след излъчените на първи януари новини, снимани на открито. През лятото първият вариант на това студио вече работеше.
хронология
ХИЛЯДИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ В ЮТЮБ

На 24 април 2019 година броячът на последователите ни в YouTube удари 1 000. Само 20 месеца по-късно, на 30 декември 2020 година, абонатите ни вече бяха 2 000.
хронология
КОЙ ЗНАЕ... ТЕЛЕВИЗИЯ?

Не-е-е, добре сме си в интернет; тук е бъдещето. :)