Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Тъмно-синя/сива форма симетрична на първи тип Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ПРЕДАВАНЕТО
Във "Верижна ре(д)акция" коментираме по разбираем начин и от логична гледна точка случващото се в икономиката (включително от гледна точка на опазването на околната среда) и правото. Избягваме политическите коментари винаги, когато е възможно. Видеоканалът е базиран на три рубрики:

    
   В рубриката "Интервю" разговаряме с гост по икономически или правен въпрос, който е бил в центъра на общественото внимание през последната седмица.
 
    
   В рубриката ни "Новини" правим коментар на водеща икономическа новина от последната седмица. От 2017 г. рядко се случва да коментираме повече от една новина в едно видео.
 
    
   Рубриката "Комедия" обаче рядко е фокусирана върху последната седмица. Там може да видите неща, които ще ви забавляват и след месеци. Разбира се, котировки на валути и други подобни числа винаги се отнасят до последната седмица, освен ако за дадени статистически данни не е посочено друго.
ЕКИПЪТЕкипът ни се състои от хора, които са обединени от мисълта, че истината е над всичко и трябва да се казва ясно. През годините някои са се присъединявали, други са си отивали. Можете да видите част от нас (подредени по азбучен ред) на тази страница. Много от останалите ще срещнете като гледате видеата ни, като разбира се, успехът на предаването щеше да бъде немислим без талантливите ни колеги, които помагат зад кадър.


       
Александра Трайкова
АЛЕКСАНДРА


Александра озвучава Дигиталния интелект от нашата анимационна поредица. Освен това е моден консултант на предаването.

 
Богдан Николов
БОГДАН


Богдан създаде нашия видеоканал и работи за развитието му през всичките години на съществуването му. Водещ е на повечето предавания.
     
Владимир Чешмеджиев
ВЛАДИМИР


Владимир e нашият репортер, който не само отразява събитията, но и задава правилните въпроси, вниквайки в дълбочината на отразяваните проблеми.

 
Гергана Тодорова
ГЕРГАНА


Гери е сценарист и редактор на нашите комедии. Освен това организира офиса, пише мейли, търси новини и предстоящи събития, които си струва да коментираме.
     
Зоя Шопова
ЗОЯ


Зоя играе практичната и необременена от предразсъдъци кака Пена в някои от най-запомнящите се комедии.

 
Цветомир Цветанов
ЦВЕТОМИР


Цветомир се присъедини към нашия екип през 2018 година със страхотното изпълнение на ролята на д-р Кешпийски.
     
Цвятко Ценов
ЦВЯТКО


Цвятко играе най-голям брой и най-разнообразни персонажи в нашите комедии. Уникална е дарбата му да се превъплъщава реалистично във всеки от тях.

КАК ЗАПОЧНА И СЕ РАЗВИ ВСИЧКО


хронология
ИДЕЯТА

Цялата идея за "Верижна ре(д)акция" започна с един бас на маса, в който Богдан се обзаложи, че следващата седмица ще донесе като новина някаква канска икономическа глупост, без да се знае предварително в коя област.
хронология
ПЪРВОТО ПРЕДАВАНЕ

Снимките бяха на 24 януари 2015 година и постпродукция реално нямаше. Просто качихме видеото в мрежата.
хронология
ТРИТЕ РУБРИКИ

През лятото на 2016 година направихме първата комедия. Така вече ясно се оформиха категориите "Новини", "Интервю" и "Комедия". Планираме стартирането на четвърта рубрика от 2020 година.
хронология
ЛЯТНОТО СТУДИО

През 2018 година започнахме да мислим по лятното студио, след излъчените на първи януари новини, снимани на открито. През лятото първият вариант на това студио вече работеше.
хронология
ХИЛЯДА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ В ЮТЮБ

На 24 април 2019 година броячът на последователите ни в YouTube удари 1 000. Като за не-геймърски и неполитически видеоканал, това си беше направо постижение. :)
хронология
КОЙ ЗНАЕ... ТЕЛЕВИЗИЯ?

Не-е-е, добре сме си в интернет; тук е бъдещето. :)