Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ЗА ПАРКИРАНЕТО В РАЙОНИТЕ
Виктория Софрониева, студентка 

   
17 септември 2020 г.   (#5.i.06)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Ужасът от хаотичното паркиране в някои междублокови пространства със сигурност дразни хората. Не по-малко стресиращ обаче може да бъде ужасът от бързо облагородяване на района, свързано с рязко намаляване на паркоместата. В София, Пловдив и други големи градове, преходни периоди почти не се предвиждат. Новите, забраняващи паркирането знаци се поставят и след седмица, две или най-много три започва глобяването.

Тъжното е, че на общините им липсва като цяло визия, както и комуникиран с широката общественост план за развитие на градската среда с хоризонт от няколко години. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Николай Василев,
финансист
 
 

Лилия Манолова,
инструктор по йога
 
 

Елена Спасова,
предприемач
 
04 май 2020 г.  
 
10 април 2020 г.  
 
19 март 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.