Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Невиждани досега горски пожари в Австралия

   
АВСТРАЛИЯ
09 януари 2020 г.  (#4.n.10)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Невиждани досега горски пожари бушуват в Австралия. Страната не е в състояние да се справи с кризата, въпреки многото доброволци и предоставената международна помощ. И нищо чудно – глобалното затопляне достигна равнища, които учените предсказват в последните тридесетина години, но които политиците рядко вземат под внимание при формиране на приоритетите на държавите.

Това, което се случва днес в Австралия, ще достигне и други континенти, ако човечеството не спре да потребява "като за последно". Защото иначе наистина може да е "за последно" – първо за живеещите в по-чувствителните райони хора, а после и за останалите. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Очертава се турско военно присъствие в Либия

 
 

Скандал на мача България – Англия

 
 

Брекзит – остава един, но огромен проблем

 
     ТУРЦИЯ
04.01.2020    
 
     БЪЛГАРИЯ
16.10.2019    
 
     ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
07.10.2019    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.