Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Скандал на мача България – Англия от квалификациите за 2020 г.

   
БЪЛГАРИЯ
16 октомври 2019 г.  (#4.n.08)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Двубоят от евроквалификациите България – Англия, който се игра на 14 октомври 2019 г. на националния стадион "Васил Левски" в София, завърши 0:6. Не това обаче е основната новина. България, на която световните новини рядко, дори в драматични за София времена, отделят дори 30 секунди, беше "представена" с близо 10-минутен репортаж по CNN и много британски телевизии.

Причина бяха обидите на расистка основа, които доведоха до цели две спирания на мача. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка по настояване на премиера Борисов. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Брекзит – остава един, но огромен проблем

 
 

Ежедневно обгазяване на Перник с неизвестен източник на замърсяването

 
 

Как американското право защитава заченатия, но нероден човек

 
     ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
07.10.2019    
 
     ПЕРНИК
03.09.2019    
 
     САЩ
06.07.2019    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.