Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
АЛГОРИТЪМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ
д-р Благовест Стоименов, кардиолог 

   
01 декември 2020 г.   (#5.i.10)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Колко трябва да е строг един алгоритъм за лечение на дадена болест? Зададените в него стъпки и действия са абсолютно задължителни или все пак само препоръки? Това са въпроси, които много граждани си задават. А отговорът е ясен: състоянието на далеч не всеки пациент се поддава на третиране по предварително описани правила.

Отчайващо много хора у нас се смятат за достатъчно компетентни да се грижат не само за своето здраве, но и за здравето на близки, познати, а дори и непознати. Самозваните шамани обаче не са лекари, нито дори се доближават по компетентност до истинския лекар. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Нина Ламбова,
адвокат
 
 

Атанас Славов,
конституционалист
 
 

Нина Терзиева,
заместник-кмет
 
25 ноември 2020 г.  
 
20 октомври 2020 г.  
 
01 октомври 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.