Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ В ГЕРМАНИЯ
д-р Снежина Лазова, педиатър 

   
19 ноември 2019 г.   (#4.i.09)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Морбили е остро, силно заразно инфекциозно заболяване, което е с всеобща възприемчивост (може да се разболее всеки човек без имунитет, без оглед на възрастта и пола), но за щастие е предотвратимо чрез ваксиниране. Звучи невероятно, че тази болест не е изкоренена. Дори и страни като Германия обаче, които досега залагаха единствено на информационни кампании сред обществото, се виждат принудени да вземат по-строги мерки под формата на задължение за ваксиниране на широки групи от населението, посочени в специален закон. Отказът от ваксиниране ще води до негативни последици – недопускане до детски градини и училища, както и глоби. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

д-р Диана Христова, алерголог
 
 

д-р Койчо Коев, ветеринарен лекар
 
 

Димитър Филипов, адвокат
 
13 септември 2019 г.  
 
31 юли 2019 г.  
 
10 май 2019 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.