Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Фермерският пазар в София и несъстоялият се в Пловдив

   
БЪЛГАРИЯ
19 декември 2020 г.  (#5.n.09)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Фермерските пазари са утвърдена практика в цяла Европа. Там потребителите се срещат с регионални производители без да е необходимо присъствието на посредник. Това ги прави едновременно екологични (най-малкото заради по-ниски транспортни разходи), икономични и подпомагащи местното производство.

У нас те са обект на засилен интерес от страна на проверяващи, както и на журналисти от национални медии. Всичко това в оптимистичния случай, когато им е позволено да съществуват, както в София. А в Пловдив те направо са били забранени. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Забрана за публикуване на снимки на полицаи

 
 

Изборите за президент на Съединените щати

 
 

Борисов и протестиращите не отстъпват

 
     ФРАНЦИЯ
25.11.2020    
 
     САЩ
05.11.2020    
 
     СОФИЯ
02.09.2020    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.