Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Хиляди желаещи да влязат в Гърция спрени

   
БАЛКАНИ, МИГРАЦИЯ
02 март 2020 г.  (#5.n.01)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Европейският съюз, в по-голямата си част, държи да се спазва международното право и да няма неконтролирано придвижване на хора без документи към континента, но предпочита Турция да решава този проблем вместо Фронтекс. От време на време обаче Турция намира за необходимо да напомни на Европейския съюз, че ще възпира притока на мигранти само при стриктно изпълнение на финансовите ангажименти по двустранното споразумение.

Подобен род напомняния обикновено са съпроводени с драматични кадри от Гърция, както от островите, така и от сухопътните граници. Днес се случва почти същото както преди четири години, през 2016 година. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Невиждани досега горски пожари в Австралия

 
 

Очертава се турско военно присъствие в Либия

 
 

Скандал на мача България – Англия

 
     АВСТРАЛИЯ
09.01.2020    
 
     ТУРЦИЯ
04.01.2020    
 
     БЪЛГАРИЯ
16.10.2019    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.