Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ПОДДЪРЖАНЕ НА ФОРМА САМИ ВКЪЩИ
Лилия Манолова, инструктор по йога 

   
10 април 2020 г.   (#5.i.04)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Във времена, в които – къде по принуда, къде доброволно – прекарваме много време вкъщи, добре е да се погрижим за нашата физическа форма. Както при всяко нещо, и тук е добре да следваме проверени технологии. Започваме с леки упражнения и след тях евентуално вървим към по-тежките. Ако имаме уреди вкъщи, това е чудесно. Ако нямаме обаче, това не е никакъв проблем.

Добрата физическа форма и прогонването на мрачните мисли със сигурност ще подобрят настроението ви дългатрайно – задача, с която алкохолът не може да се справи. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Елена Спасова, предприемач
 
 

Виктор Минчев, енергиен експерт
 
 

Мария Радева, адвокат
 
19 март 2020 г.  
 
15 февруари 2020 г.  
 
06 февруари 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.