Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Борисов и протестиращите – еднакво решени да не отстъпват

   
СОФИЯ
02 септември 2020 г.  (#5.n.06)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

На днешния протест в центъра на София се стигна до опасна ескалация на напрежението. Организаторите допринесоха за това с дни на ред изключително войнствена реторика, а полицията – с прекомерните заграждения и необяснимото блокиране на нечуван по размерите си периметър, който днес затрудни придвижването дори на граждани, намиращи се далеч от протестите и нямащи нищо общо с тях.

Така или иначе, никой не печели от конфронтацията на едни български граждани срещу други и нещата ще трябва да започнат да се подобряват, ако като общество не искаме те да станат още по-лоши. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Протести срещу кабинета на Бойко Борисов

 
 

Градоустройствени недомислици в столицата

 
 

Инсулт и инфаркт – как да ги разпознаем навреме

 
     СОФИЯ
20.07.2020    
 
     СОФИЯ
13.06.2020    
 
     ЗДРАВЕ
23.04.2020    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.