Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
КАК ДА УПРАВЛЯВАМЕ ОТПАДЪЦИТЕ
Евгения Ташева, експерт

   
21 януари 2021 г.   (#6.i.01)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Европейският съюз, както всяка една общност, която иска да има бъдеще, е приел правила за управление на отпадъците, така че да се рециклира една значима част от тях. В някои държави не само буквата, но и духът на тези правила се спазват и резултатът е по-чиста околна среда за гражданите. В други страни обаче преобладава формализмът и стремежът е да се отчете, че нещо е свършено, без да се държи кой знае каква сметка за ефективността на предприетите действия.

Депозитите за пластмасови бутилки за безалкохолни и бира се оказват незаобиколима част от реформата в управлението на отпадъците. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

д-р Благовест Стоименов,
кардиолог
 
 

Нина Ламбова,
адвокат
 
 

Атанас Славов,
конституционалист
 
01 декември 2020 г.  
 
25 ноември 2020 г.  
 
20 октомври 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.