Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
КАК ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С КУЧЕТАТА
Иван Пасков, експерт

   
09 март 2021 г.  (#6.i.02)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

От време на време се случва куче да нападне човек. Най-често бездомни кучета нападат деца и по-слаби възрастни, но разбира се има и изключения, когато кучета с ясен собственик нападат хора в разцвета на силите си.

Как да се предпазим и какво е правилното поведение, ако куче проявяви агресия към нас? Еднозначен отговор и валидни за всяка ситуация правила няма, но в този разговор обсъждаме няколко идеи.

Също така говорим как собствениците трябва да са активни при възпитанието на домашните си любимци. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Евгения Ташева,
експерт
 
 

д-р Благовест Стоименов,
кардиолог
 
 

Нина Ламбова,
адвокат
 
21 януари 2021 г.  
 
01 декември 2020 г.  
 
25 ноември 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.