Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
Вие не свързвате достатъчно устойчиво и логически нивата, които произтичат като причинно-следствена пътечка до извода, който може да се направи.

Георги Коритаров, журналист,
09 юли 2019 година


Оригинален текст: „Изглежда ми така, че Вие не свързвате достатъчно устойчиво и логически нивата, които произтичат като причинно-следствена пътечка до извода, който може да се направи на основа на това изказване [...].“  ( линк към оригинала , началото на изказването е на минута 05:00 от първото видео)


Сподели във Фейсбук
ОЩЕ ЦИТАТИ


 
Друг забавен цитат
     
Друг забавен цитат
     
Друг забавен цитат

Щефан Виелер за хаоса около Брекзит


 
 

Анонимен служител от кабинета на Доналд Тръмп


 
 

Лиляна Павлова за корупцията 
13 март 2019 г.  
 
16 ноември 2018 г.  
 
05 януари 2018 г.  
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.
Луда комедия
Актуално интервю
ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини