Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Протест на сервитьори и бармани в Пловдив

   
ПЛОВДИВ
21 декември 2020 г.  (#5.n.10)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

В Пловдив се състоя протест на представители на ресторантьорския бранш – сервитьори, бармани и други. Хората се оплакват, че докато на едни заведения (ресторантите на хотелите) е разрешено да работят, макар и с ограничение до колко часа, на други заведения работата изобщо е забранена. Обещанието, че всички ще отворят на 21 декември, така и не беше изпълнено.

Повечето граждани се отнасят с разбиране и подкрепят исканията на протестиращите. Все пак се срещат и такива, които одобряват съществуващия регламент. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Фермерският пазар в София и несъстоялият се в Пловдив

 
 

Забрана за публикуване на снимки на полицаи

 
 

Изборите за президент на Съединените щати

 
     БЪЛГАРИЯ
19.12.2020    
 
     ФРАНЦИЯ
25.11.2020    
 
     САЩ
05.11.2020    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.