Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ГРАНИЦИТЕ НА СЪДЕБНИЯ КОНТРОЛ
Атанас Славов, конституционалист 

   
20 октомври 2020 г.   (#5.i.08)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

В началото на тази година в Италия започна разследване на министър Матео Салвини за незаконно задържане на мигранти. А в Париж преди броени дни френската полиция влезе в домовете на здравния министър Оливие Веран и директора на националната здравна агенция Жером Саломон във връзка с разследване за евентуална небрежност на правителството при реагиране на тазгодишната пандемия.

Тези две новини повдигат интересни въпроси за границите на съдебния контрол върху действията на правителството на съответната страна. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Нина Терзиева,
заместник-кмет
 
 

Виктория Софрониева,
студентка
 
 

Николай Василев,
финансист
 
01 октомври 2020 г.  
 
17 септември 2020 г.  
 
04 май 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.