Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Коронавирусът може да бъде забавен, но не и спрян

   
СВЯТ
12 март 2020 г.  (#5.n.02)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Коронавирусът е тежко изпитание не само за здравната система, а за икономиката и дори сплотеността на едно общество. Той е доста по-опасен от обикновения грип и е необходима висока дисциплина от страна на гражданите и отлична организация от страна на държавата за преодоляване на пандемията с възможно най-малко щети. Защото щети ще има и ще бъдат много, много сериозни. Въпросът е да се опитаме да ги ограничим, доколкото това ни е по силите като хора.

Пък кой знае, може да научим нещо от това бедствие. Например, че най-новите телефон и кола не са най-важното в живота. :) Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Хиляди желаещи да влязат в Гърция спрени

 
 

Невиждани досега горски пожари в Австралия

 
 

Очертава се турско военно присъствие в Либия

 
     МИГРАЦИЯ
02.03.2020    
 
     АВСТРАЛИЯ
09.01.2020    
 
     ТУРЦИЯ
04.01.2020    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.