Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Протести срещу кабинета на Бойко Борисов

   
СОФИЯ
20 юли 2020 г.  (#5.n.05)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Вече дванадесет дни хората протестират против правителството и искат предсрочни избори. Вече дванадесет дни властта се прави, че не разбира, къде е проблемът. Твърдят, че биха искали да чуят причините за недоволството, но реално само подмятат по някоя злостна закачка по адрес на протестиращите. (Една от най-противните беше по адрес на д-р Димитров, дядото на студента Евгени Марчев.)

В същото време, хората по площадите създадоха организация, която засега успява да изолира навреме появилите се провокатори, така че протестите да бъдат мирни и безопасни за всички във и около тях. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Градоустройствени недомислици в столицата

 
 

Инсулт и инфаркт – как да ги разпознаем навреме

 
 

Коронавирусът може да бъде забавен, но не и спрян

 
     СОФИЯ
13.06.2020    
 
     ЗДРАВЕ
23.04.2020    
 
     СВЯТ
12.03.2020    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.