Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Градоустройствени недомислици в столицата

   
СОФИЯ
13 юни 2020 г.  (#5.n.04)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

От години се говори как София трябва да се превърне в зелен град с повече пешеходни зони и велоалеи и че тежкият автомобилен трафик не трябва да бъде вкарван в центъра. За съжаление, в Княжево е на път да се случи точно обратното – огромно и по мнението на мнозина ненужно съоръжение за автомобили е на път да измести съществуващото локално платно, което на практика се ползва като велоалея.

Храмът „Свети великомъченик Пантелеймон“ беше пощаден в последния момент, след като свещеник забелязал, че е предвидено тротоарът да навлезе в сградата. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Инсулт и инфаркт – как да ги разпознаем навреме

 
 

Коронавирусът може да бъде забавен, но не и спрян

 
 

Хиляди желаещи да влязат в Гърция спрени

 
     ЗДРАВЕ
23.04.2020    
 
     СВЯТ
12.03.2020    
 
     МИГРАЦИЯ
02.03.2020    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.