Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Задължително валидиране на картите в столичния градски транспорт

   
СОФИЯ
01 януари 2023 г.   (#7.n.07)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Уж всичко се правило за доброто на потребителите. За доброто на отделния пътник е той да има застраховка в градския траспорт и тази застраховка уж по никакъв друг начин не могла да се направи, освен ако човек не си валидира предплатената годишна карта, в случай че ползва такава. Освен това, за целите на статистиката трябвало да има повече данни. Все – на пръв поглед – благородни мотиви.

Реалността е друга. В далеч по-напреднали от нас страни, като например Австрия, не си и помислят да тормозят по този начин гражданите си. Там въпросите със застраховките и статистиката се уреждат по безболезнен за населението начин.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Опит за държавен преврат в Берлин

 
 

Протест срещу гласуването с хартиена бюлетина

 
 

Чешки ден в София, организиран от посолството

 
     ГЕРМАНИЯ
12.12.2022    
 
     СОФИЯ
18.11.2022    
 
     СОФИЯ
10.09.2022    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.