Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ПРОБЛЕМИ И РЕШЕНИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА
Виктор Минчев, енергиен експерт 

   
15 февруари 2020 г.   (#5.i.02)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Разговор за причините, пораждащи все едни и същи проблеми в енергетиката, както и за реалните решения. Именно реалните, ориентирани към бъдещето решения е пътят, по който България трябва да върви, а не вкопчването в миналото и отвличането на вниманието чрез счетоводни маймунджалъци.

Тъжно е, че не много се е променило у нас откакто коментирахме темата преди три години, във видеото ни от 28 януари 2017 г. под заглавие “Какво се случва в българската енергетика и има ли нужда от нови мощности”. Светът обаче се движи напред, към все по-евтините и щадящи околната среда екологични технологии.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Мария Радева, адвокат
 
 

Андрей Врабчев, скулптор
 
 

д-р Снежина Лазова, педиатър
 
06 февруари 2020 г.  
 
19 декември 2019 г.  
 
19 ноември 2019 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.