Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ЖАЛБА СРЕЩУ МИНИСТЕРСКА ЗАПОВЕД
Нина Ламбова, адвокат 

   
25 ноември 2020 г.   (#5.i.09)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Днес коментираме жалба срещу заповед на министъра на образованието. Аргументите са в по-голямата си част правно-технически, като например, че издалият заповедта образователен министър и издалият други заповеди здравен министър отчасти си противоречат, както и че черпят права един от друг.

Това, което обаче всеки може да разбере, дори и без да е юрист, е колко странно е правомощието не само на директори на училища, но дори и на отделни учители да разрешават или да не разрешават свалянето на маските от някои ученици тогава, когато намерят за добре и без необходимост да се обосновават. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Атанас Славов,
конституционалист
 
 

Нина Терзиева,
заместник-кмет
 
 

Виктория Софрониева,
студентка
 
20 октомври 2020 г.  
 
01 октомври 2020 г.  
 
17 септември 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.