Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
ФИНАЛЕН СПРИНТ КЪМ ЕВРОЗОНАТА?
Николай Василев, финансист 

   
04 май 2020 г.   (#5.i.05)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Страната ни ту се засилва към еврозоната, ту спира да се опитва да въведе еврото. Като бивш заместник министър-председател на България, Николай Василев е виждал отблизо тези колебания у управляващите. Въпреки политическите сметки, редно е това важно решение да бъде взето въз основа на експертни аргументи. Ползите от пълноправното членство в еврозоната са конкретни и значими.

Не бива да забравяме, че само икономически и финансово единен Европейски съюз може да се противопостави успешно на конкуренцията от страна на други икономически гиганти. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Лилия Манолова,
инструктор по йога
 
 

Елена Спасова,
предприемач
 
 

Виктор Минчев,
енергиен експерт
 
10 април 2020 г.  
 
19 март 2020 г.  
 
15 февруари 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.