Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
КУЛТУРА И ДУШЕВНОСТ НА ЕДИН НАРОД
Андрей Врабчев, скулптор 

   
19 декември 2019 г.   (#4.i.10)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Разговор за начина, по който функционира едно общество и как поколение, възпитано при една система, дава своя отпечатък на следващата обществена система, докато това влияние намелее чак след още едно поколение. Примери от различни страни и различни епохи го потвърждават.

В този разговор търсим и обяснение на шокиращия факт, че в кабинета на министър-председателя през 2019 година, цели 30 години след падането на комунизма, е възможно да се обсъжда здравеопазване, при което всички болници са бюджетни организации. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

д-р Снежина Лазова, педиатър
 
 

д-р Диана Христова, алерголог
 
 

д-р Койчо Коев, ветеринарен лекар
 
19 ноември 2019 г.  
 
13 септември 2019 г.  
 
31 юли 2019 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.