Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Доц. Мангъров говори пред съмишленици за смисъла от някои мерки

   
ЗДРАВЕ
03 февруари 2021 г.  (#6.n.02)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Всички сме чували за шепата несъгласни с някои от мерките лекари, които много от медиите се опитват да игнорират. Нищо, че много от тях са уважавани в обществото епидемиолози или други специалисти.

Днес д-р Атанас Мангъров говори пред симпатизанти от партия, като се опита да обхване всички прилагани от правителството мерки. Доводите му бяха интересни, поради което ще ги представим на вниманието на нашата аудитория, въпреки че повечето от тях не са новина – последователността на доц. Мангъров в защитаваните от него тези е пословична. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Ефективен затвор заради корупция

 
 

Протест на сервитьори и бармани в Пловдив

 
 

Фермерският пазар в София и несъстоялият се в Пловдив

 
     ЮЖНА КОРЕЯ
24.01.2021    
 
     ПЛОВДИВ
21.12.2020    
 
     БЪЛГАРИЯ
19.12.2020    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.