Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Брекзит – остава един, но огромен проблем

   
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
07 октомври 2019 г.  (#4.n.07)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Много се изписа по темата за Брекзит, множество проучвания се направиха „за” или „против” са наистина британците по въпроса за напускането на Европейския съюз. Изправен пред цялото това море от информация, човек може да помисли, че има множество нерешени проблеми около излизането от общността и да се чуди защо това е така. Някои дори се бъзикат по темата и недоумяват, защо англичаните допускат да стават за смях. А истината е, че към днешна дата всички проблемчета са решени и остава само един – проблемЪТ.

Гледайте видеото, за да разберете цялата сложност на ситуацията около границата на Северна Ирландия. И защо има опити този почти нерешим проблем да бъде маскиран и отложен във времето, което никак не е безопасно.  Сподели във Фейсбук


Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"


 
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Ежедневно обгазяване на Перник с неизвестен източник на замърсяването

 
 

Как американското право защитава заченатия, но нероден човек

 
 

Санкции срещу Хуауей от страна на администрацията на Доналд Тръмп

 
     ПЕРНИК
03.09.2019    
 
     САЩ
06.07.2019    
 
     САЩ, КИТАЙ
06.06.2019    

ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.