Рамка Светлосива форма Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип
МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ
Нина Терзиева, заместник-кмет 

   
01 октомври 2020 г.   (#5.i.07)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Държавата е предоставила на търговско дружество права за проучване на полезни изкопаеми на територията на община Болярово. В продължение на около 7 години, общинската администрация изобщо не е уведомена. Те научават в момента, в който фирмата се появява и заявява правата си. Това е само един от многото примери, как реално местно самоуправление в България просто не съществува.

Общините се товарят с все повече задължения, по силата на новоприети закони. Финансирането обаче остава в основната си част централизирано и те са принудени да се молят на София за почти всичко, от което имат нужда. Вижте повече във видеото.

Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "ИНТЕРВЮ"


 
Друго интервю
     
Друго интервю
     
Друго интервю

Виктория Софрониева,
студентка
 
 

Николай Василев,
финансист
 
 

Лилия Манолова,
инструктор по йога
 
17 септември 2020 г.  
 
04 май 2020 г.  
 
10 април 2020 г.  

ВИЖ СЪЩО


НОВИНИ

Разберете подробно всичко най-важно за случващото се в българската икономика, както и за събития от световната икономика, които биха могли да имат пряко отражение върху нас. Винаги топ актуално!
Последни новини
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.