Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Ефективно лишаване от свобода заради корупция

   
ЮЖНА КОРЕЯ
24 януари 2021 г.  (#6.n.01)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

Интересна държава е Южна Корея. Там от една страна има значителна корупция, а от друга страна, магистратите полагат големи усилия и имат видими резултати в противодействието на това разяждащо обществото явление. Фронтовете са твърди и както прекрачващите закона, така и прилагащите закона са решени да продължат.

Днес коментираме присъдата, издадена срещу наследника на фамилията Самсунг по-рано тази седмица, тъй като тя доказва, че недосегаеми няма. Също така обръщаме внимание на една присъда от преди две години, тъй като онзи случай показва как съдът в Сеул може да посочи пътя към затвора за неща, които биха останали ненаказани в много други страни.Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Протест на сервитьори и бармани в Пловдив

 
 

Фермерският пазар в София и несъстоялият се в Пловдив

 
 

Забрана за публикуване на снимки на полицаи

 
     ПЛОВДИВ
21.12.2020    
 
     БЪЛГАРИЯ
19.12.2020    
 
     ФРАНЦИЯ
25.11.2020    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.