Рамка Светлосива форма Светлосива форма Футър първи тип

Благотворителен крос “Спри рака” в рамките на “Европейска миля”

   
ЗДРАВЕ, ПЛОВДИВ
30 май 2021 г.   (#6.n.03)     
Неофициална страница във Фейсбук   Канал в Ютюб
 

На гребната база в Пловдив се проведе събитие, което имаше за цел да подпомогне хората с онкологични заболявания, като събере средства за клиниката по детска онкохематология на университетската болница в града.

То обаче беше също толкова полезно и за здравите, които имаха възможност да се убедят колко по-добре се чувства човек след една малка физическа активност, а именно изминаването на една миля (около 1,6 километра) бегом или дори пеша. Това разстояние между един и половина и два километра всеки от нас трябва да изминава всеки ден, за да се поддържа здрав. Вижте повече във видеото.


Сподели във Фейсбук                                 Ако предпочитате, можете да гледате това видео на страницата му в YouTube.


ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "НОВИНИ"
Други новини
     
Други новини
     
Други новини

Лекция за смисъла от някои мерки

 
 

Ефективен затвор заради корупция

 
 

Протест на сервитьори и бармани в Пловдив

 
     ЗДРАВЕ
03.02.2021    
 
     ЮЖНА КОРЕЯ
24.01.2021    
 
     ПЛОВДИВ
21.12.2020    
ВИЖ СЪЩО


ИНТЕРВЮТА

Не пропускайте разговорите ни по икономически или правен въпрос със специален гост, експерт по темата, която е била в центъра на общественото внимание през последната седмица. Ще останете приятно изненадани!
Актуално интервю
Луда комедия
КОМЕДИИ

Забавлявайте се с нашите неповторими комедии на икономическа или правна тематика! У-у-упс, понякога всъщност се опитват да ни имитират, но разликата се вижда веднага.