Верижна ре(д)акция

ВЕРИЖНА РЕ(Д)АКЦИЯ


КонтактиКарта - ул. Кърниградска 6

       Ще се радваме да се свържете с нас! :) Предпочитаме да ни пишете на посочения по-долу имейл, но ако много се налага, можете да ни звъннете и на телефон (087) 780-6735.

       Вдясно (ако ползвате компютър) или горе (ако ползвате телефон с малък екран) виждате карта на наше студио на ул. "Кърниградска" № 6 в София, където снимаме повечето предавания; можете да свалите картата, за да се изобрази по-голяма. В допълнение към това "зимно" студио обаче, при хубаво време имаме техника да провеждаме предавания на открито, което започнахме да правим по-интензивно от лятото на 2018 година.

Гости

Краен срок за потвърждаване на участието       Поради стремежа ни винаги да дискутираме актуални теми, ще се радваме, ако отговорите на поканата за интервю в рамките на един ден от момента, в който е направена. В случаите, когато нямаме обратна връзка след изтичане на 48 часа от поканата, обикновено се налага да направим други планове и молим за Вашето разбиране.

       Самото интервю се провежда до пет дена от момента, в който темата е станала актуална.

       Стараем се снимките да бъдат в удобно за госта време.  Това включва работни и неработни дни, като сме гъвкави и по отношение на началния час.  Моля да имате предвид обаче, че поради необходимостта от подготовка на студиото и ангажиране на трети лица (например оператори) в процеса на снимките, веднъж договорен началният час обикновено трудно може – а понякога и не може – да бъде променен.

Зрители

Връзка с предаването       Ако имате идея за общественозначим репортаж, особено такъв, който е останал встрани от фокуса на повечето медии, ще се радваме да ни сигнализирате.