Верижна ре(д)акция

ВЕРИЖНА РЕ(Д)АКЦИЯ


       Идеята на тази видео-поредица е да коментираме по разбираем начин и от логична гледна точка случващото се в икономиката, в противовес на опитите прости неща да се "обясняват" завъртяно с цел заблуда на обществеността.

       Избягваме политическите коментари винаги, когато е възможно. А за водещия това почти винаги е възможно.

      В рубриката ни "Новини" правим коментар на водеща икономическа новина от последната седмица.  От 2017 г. рядко се случва да коментираме повече от една новина в едно видео.

       В рубриката "Интервю" разговаряме с гост по икономически или правен въпрос, който е бил в центъра на общественото внимание през последната седмица.

       Рубриката "Комедия" обаче рядко е фокусирана върху последната седмица.  Там може да видите неща, които ще ви забавляват и след месеци.  Разбира се, котировки на валути и други подобни числа винаги се отнасят до последната седмица, освен ако за дадени статистически данни не е посочено друго.

КонтактиКарта - ул. Кърниградска 6

       Ще се радваме да се свържете с нас! :) Предпочитаме да ни пишете на посочения по-долу имейл, но ако много се налага, можете да ни звъннете и на телефон (087) 780-6735.

       Вдясно (ако ползвате компютър) или горе (ако ползвате телефон с малък екран) виждате карта на наше студио на ул. "Кърниградска" № 6 в София, където снимаме повечето предавания; можете да свалите картата, за да се изобрази по-голяма. В допълнение към това "зимно" студио обаче, при хубаво време имаме техника да провеждаме предавания на открито, което ще започнем да правим по-интензивно от лятото на 2018 година.

Гости

       Поради стремежа ни винаги да дискутираме актуални теми, ще се радваме, ако отговорите на поканата за интервю в рамките на един ден от момента, в който е направена. В случаите, когато нямаме обратна връзка след изтичане на 48 часа от поканата, обикновено се налага да направим други планове и молим за Вашето разбиране.

       Самото интервю се провежда до пет дена от момента, в който темата е станала актуална.

Кариери и партньорства

       Ако желаете да станете част от нашия екип, вижте какви свободни позиции имаме.