Верижна ре(д)акция

ВЕРИЖНА РЕ(Д)АКЦИЯ


Рубриките на Верижна реДакция

      Коментираме по разбираем начин и от логична гледна точка случващото се в икономиката (включително от гледна точка на опазването на околната среда) и правото.  Избягваме политическите коментари винаги, когато е възможно.

 
  • В рубриката "Интервю" разговаряме с гост по икономически или правен въпрос, който е бил в центъра на общественото внимание през последната седмица.
  • В рубриката ни "Новини" правим коментар на водеща икономическа новина от последната седмица.  От 2017 г. рядко се случва да коментираме повече от една новина в едно видео.
  • Рубриката "Комедия" обаче рядко е фокусирана върху последната седмица.  Там може да видите неща, които ще ви забавляват и след месеци.  Разбира се, котировки на валути и други подобни числа винаги се отнасят до последната седмица, освен ако за дадени статистически данни не е посочено друго.
 

      Екипът ни се състои от хора, които са обединени от мисълта, че истината е над всичко и трябва да се казва ясно.  През годините някои са се присъединявали, други са си отивали.  Можете да видите много от нас като гледате видеата ни.  Разбира се, успехът на предаването щеше да бъде немислим без талантливите ни колеги, които помагат зад кадър.

      Първото ни предаване беше на 24 януари 2015 година и месец януари тази година отбелязахме четвъртия си рожден ден.